Win een pico-beamer


Posted on november 4th, by Ernst Haagsman in Actie. Reacties uitgeschakeld voor Win een pico-beamer

Win een pico-beamer

Een online verloting, een eindejaarsbonus, een kerstpakket of noem het goed begin van 2015. Ook dit jaar is er weer wat te winnen bij Ernstarchitect.

Voor wie het nog niet wist: 2015 wordt een topjaar! En met deze wijsheid trapt Ernstarchitect goed af en geeft een pico-beamer weg. Een wat? Een slimme beamer ter grootte van een smartphone. Met pico-beamer en je smartphone geef je in een handomdraai een flitsende presentatie en deel je je kennis.

 

Die wil ik hebben, wat moet ik doen?

Iedereen die geabonneerd is op de updEAte (het maandelijkse E-zine van Ernstarchitect) maakt automatisch kans. En maak je iemand anders ook abonnee, dan maak je twee keer zoveel kans. Maak je twee anderen abonnee, dan maak je zelfs drie keer zoveel kans enzovoorts.Stuur een e-mail met voor- en achternaam van degene(n) die jij abonnee hebt gemaakt en je kansen worden verdubbeld. Nog geen abonnee? Meld je dan aan via dit formulier en doe mee met de online verloting:
[mailchimpsf_widget]

Vertel iedereen de komende tijd over de updEAte en vergroot je kansen. Dat kan tot 31 december 2014. Op dinsdag 6 januari 2015 wordt de winnaar in de updEAte bekend gemaakt.

 

Waarom geeft Ernstarchitect eigenlijk een kado?

In plaats van een Kerstpakket of een flesje wijn geeft Ernstarchitect iets groters weg. Eerder gaf Ernstarchitect een hotelovernachting weg in een getransformeerd pand. Verder stimuleert Ernstarchitect kennisdelen, deze keer met een pico-beamer!

Natuurlijk deel ik ook graag kennis met inhoudelijke artikelen over transformatie en BIM. Wil je meer weten over kansrijke gebouwen om te transformeren, stuur een e-mail (post@ernstarchitect.nl). Of wil je je Revit- en BIM-kennis vergroten, doe de Revitpuzzels of volg een workshop.

Win-pico-beamer-verloting-2014

 

Voorwaarden

Medewerkers van Ernstarchitect zijn uitgesloten van deelname aan de trekking. Ditzelfde geldt voor familieleden van medewerkers. Wanneer de winnaar de prijs niet zelf in ontvangst wil nemen of niet binnen 48 uur reageert gaat de prijs naar de eerstvolgende. De winnaar krijgt per e-mail bericht. Houd je opgegeven e-mailadres dus goed in de gaten! De winnaars worden openbaar bekend gemaakt. Over de uitslag kan niet gecorrespondeerd worden.

Reacties zijn gesloten.