Ernstarchitect geeft met Kerst een maatpak weg


Posted on september 18th, by Ernst Haagsman in Actie. Reacties uitgeschakeld voor Ernstarchitect geeft met Kerst een maatpak weg

Ernstarchitect geeft met Kerst een maatpak weg

De pepernoten liggen al in de supermarkt en Kerst nadert. Met Kerst geef ik dit jaar geen standaard kerstpakket. Dit jaar pak ik goed uit en geef één maatpak van New Tailor weg. Zo komt u deze Kerst ondanks de crisis goed voor de dag in een nagelnieuw maatpak. Begin november wordt u opgemeten en halverwege december kunt u het maatpak afhalen. 

 

New Tailor levert maatkleding en blaast de kleermakerstraditie nieuw leven in sinds 1997. Een op het lijf gesneden pak of hemd wordt vaak gezien als luxe. Niemand is gemiddeld, dus is op het lijf gesneden een plezierige noodzaak. Vanzelfsprekend adviseren wij u graag op maat. Modes en conventies zijn nooit leidend. De drager is dat wel, zijn wensen en de wijze waarop hij zich beweegt. Hiermee voegt New Tailor zich naadloos in de traditie van Savile Row. Aandacht voor details en wellicht een tikkeltje eigenwijs. New Tailor de pakkenarchitect.

Wie maakt er kans op dit maatpak?

Elke abonnee van de updEAte maakt automatisch kans. Nog niet ingeschreven? Doe dit voor 31 oktober 2012 en maak kans op een maatpak (inschrijven nieuwsbrief). Iedereen die dan ingeschreven staat maakt kans. Medewerkers van ErnstArchitect, Notarissen Houwing van Beek en New Tailor zijn uitgesloten van deelname aan de trekking. Ditzelfde geldt voor familieleden van medewerkers. De trekking is 2 november 2012 onder toeziend oog van Frans van Beek van Notarissen Houwing van Beek. Notarissen Houwing van Beek is een modern notariskantoor in Bilthoven. Daar kunt u terecht voor alle notariële diensten, zoals huwelijkse voorwaarden, samenlevingscontracten, testamenten, oprichtingen van B.V.’s, overdrachten van huizen en vestigen van hypotheken. Deze akten worden voor u op maat gemaakt en voorzien van een persoonlijk advies, passend bij uw situatie.

De winnaar van het maatpak kan de prijs niet doorgeven. Het maatpak is bestemt voor degene die door loting getrokken is. Wanneer de winnaar de prijs niet zelf in ontvangst wilt nemen of niet binnen drie dagen (78 uur) reageert gaat de prijs naar de eerstvolgende. De winnaar krijgt per e-mail bericht. Hoe je opgegeven e-mail adres begin november dus goed in de gaten! De winnaar wordt 4 december openbaar bekend gemaakt.

Reacties zijn gesloten.