Kerstpakket overnachting getransformeerd hotel


Posted on september 27th, by Ernst Haagsman in Actie. Reacties uitgeschakeld voor Kerstpakket overnachting getransformeerd hotel

Kerstpakket overnachting getransformeerd hotel

Hoezo crisis? Ook dit jaar weer een ludiek Kerstpakket. Na alle herfstbuien kunnen we wel wat zonnig nieuws gebruiken. Deze Kerst geen kans op een maatpak maar een fantastisch verblijf in een getransformeerd hotel. En omdat er weer meer abonnees zijn, geef ik dit jaar niet één Kerstpakket weg met overnachting, maar twee. Elke updEAte-abonnee maakt twee keer kans op een overnachting met diner en ontbijt. Misschien beland je wel in een (voormalig) gerechtsgebouw of zelfs in een oude gevangenis.

 

Van gerechtsgebouw naar gevangenis

Je kunt een overnachting winnen in het oude gerechtsgebouw van Utrecht (Courthotel) of in de oude gevangenis van Roermond (Arresthuis). Gewoon omdat je abonnee bent doe je automatisch mee. Aangezien er dit jaar weer meer updEAte-abonnees zijn, zijn er ook meer Kerstpakketten te winnen. Net als vorig jaar neemt notariskantoor Houwing van Beek de trekking op zich. Abonneer je op de updEAte voor 15 november 2013 en maak ook kans op een getransformeerde overnachting voor twee met diner en ontbijt!

 

Veroordeeld

Een hotel, gesitueerd in het oude gerechtsgebouw van Utrecht. Hartje centrum en in de “schatkamer” van de stad: het Museumkwartier! Een hotel met een rijke historie. Een verhaal….. Dit prachtige monument is compleet gerenoveerd, zodat je zelf de rijke historie kunt komen proeven. Achter de monumentale gevel van de Oude Rechtbank in Utrecht schuilt een wereld van verrassend design! Uiteraard met behoud van de mooie oude stijlelementen en authentieke details.

Achter slot en grendel

Sinds het voorjaar van 2011 is Nederland een spectaculaire overnachtingsplek rijker op een historische locatie: de voormalige gevangenis van Roermond. Ooit een plaats, waar niemand vrijwillig kwam. Nu een luxe hotel, waar iedereen zich met liefde zal laten opsluiten. De oude details van de gevangenis uit 1863 zijn intact gebleven, waardoor het pand een zeer karakteristieke sfeer heeft. Uiteraard zal geen gast de ontberingen van vroeger tijden meer hoeven doorstaan. Integendeel: Je zal in Het Arresthuis heerlijk in de watten worden gelegd. De 105 voormalige cellen zijn omgetoverd tot 36 uiterst comfortabele kamers en op de plek waar de recreatieruimte en de directeursvertrekken waren, zijn 7 suites gecreëerd, elk met zijn eigen karakter.

 

Wat houdt het Kerstpakket in?

Elke updEAte-abonnee maakt kans op onderstaand arrangement bij het Courthotel in Utrecht of het Arresthuis in Roermond voor twee personen:

Courthotel in Utrecht

Arresthuis in Roermond

 Courthotel_Suite-Nieuwegracht

Arresthuis_Comfort-cachot

  • één overnachting in een luxe suite aan de Nieuwegracht
  • rijkelijk ontbijtbuffet
  • ontvangst met glaasje prosecco
  • vier-gangen diner in Restaurant Damianz
  • één overnachting in een comfort cachot
  • rijkelijk ontbijtbuffet
  • gebruik van de sauna en fitness

 

Wie maakt er kans op deze getransformeerde overnachting?

Elke abonnee van de updEAte maakt automatisch kans. Nog geen abonnee? Abonneer je voor 15 november 2013. Iedereen die dan ingeschreven staat maakt kans. Dus schijf je in via onderstaand formulier en maak kans op een overnachting voor twee personen.

[mailchimpsf_widget]

De overnachting is verloot en de winnaar is inmiddels bekend.

 

Medewerkers van Ernstarchitect, Notarissen Houwing van Beek, het Courthotel en het Arresthuis zijn uitgesloten van deelname aan de trekking. Ditzelfde geldt voor familieleden van medewerkers. De trekking is 15 november 2013 onder toeziend oog van Frans van Beek van Notarissen Houwing van Beek. Notarissen Houwing van Beek is een modern notariskantoor in Bilthoven. Daar kunt u terecht voor alle notariële diensten, zoals huwelijkse voorwaarden, samenlevingscontracten, testamenten, oprichtingen van B.V.’s, overdrachten van huizen en vestigen van hypotheken. Deze akten worden voor u op maat gemaakt en voorzien van een persoonlijk advies, passend bij uw situatie.

Voorwaarden. De winnaar van de overnachting kan de prijs niet doorgeven. De overnachting is bestemd voor degene die door loting getrokken is en een tweede persoon naar keuze. Wanneer de winnaar de prijs niet zelf in ontvangst wil nemen of niet binnen 48 uur reageert gaat de prijs naar de eerstvolgende. De winnaar krijgt per e-mail bericht. Houd je opgegeven e-mailadres begin november dus goed in de gaten! De winnaars worden 3 december openbaar bekend gemaakt en gevraagd een paar foto’s van hun verblijf beschikbaar te stellen. De overnachting wordt in overleg met de twee hotels geboekt op basis van beschikbaarheid.

 

 

 

Reacties zijn gesloten.