De winnaar van de overnachting in een getransformeerd hotel is…


Posted on december 3rd, by Ernst Haagsman in Actie. Reacties uitgeschakeld voor De winnaar van de overnachting in een getransformeerd hotel is…

De winnaar van de overnachting in een getransformeerd hotel is…

Vrijdag 15 november is de trekking gedaan voor de overnachtingen in een getransformeerd hotel bij notarissen Houwing van Beek. Onder toeziend oog van twee getuigen en mijzelf heeft Frans van Beek persoonlijk de winnende loten getrokken. Bekijk snel onderstaande video om te zien wie de winnaars zijn van het Kerstpakket. Misschien heb jij wel een overnachting gewonnen bij het Arresthuis of het Courthotel.

 

De winnaar van de overnachting is:

 

Gewonnen?

Heb jij gewonnen stuur mij dan een mailtje (post@ernstarchitect.nl) of bel me (06-48938500). Dan bespreken we de verdere gang van zaken. En doe dit binnen 48 uur anders gaat de overnachting naar de eerstvolgende. Heb je niet gewonnen dan wens ik je natuurlijk een fantastische Kerst toe. Maar niet alleen dat. Er is nog steeds een kans. Wanneer de eerste of de tweede winnaar de prijs niet in ontvangst (kan) nemen of hij/zij reageert niet (binnen 48 uur) dan gaat de prijs naar de eerstvolgende. Hou het e-mailadres waarop je de updEAte ontvangt dus goed in de gaten.

Reacties zijn gesloten.