Hoe werkt Ernst Haagsman van Ernstarchitect?


Posted on juli 30th, by Ernst Haagsman in over Ernst. Reacties uitgeschakeld voor Hoe werkt Ernst Haagsman van Ernstarchitect?

Hoe werkt Ernst Haagsman van Ernstarchitect?

Ik sta voor eigentijdse moderne ontwerpen met een pragmatische benadering. Elk ontwerp begint met een wens. Deze wens vertaal ik in een ontwerp door te luisteren. Ik deel graag mijn kennis, heb je een vraag stel hem dan direct online. Zo kreeg ik al vragen over een keukenindeling in een jaren 30 woning of over transformeerbaar ontwerpen.

Balans

Ik zoek vervolgens naar de balans tussen de verschillende aspecten van architectuur: functie, esthetiek, locatie en budget. Elk ontwerp zet ik op als een intelligent 3D-model (BIM) en daarmee blijft het ontwerp beheersbaar ongeacht de complexiteit. Met BIM garandeer ik de hoogste graad van informatieuitwisseling en minimaliseer ik bouwfouten.

Eigentijds en compleet

Voordeel van mij is mijn frisse en eigentijdse aanpak die zeer compleet is. Tijdens het hele bouwproces ben ik betrokken: van de eerste schets tot de oplevering. Tijdens dat proces maak ik de artist impression, 3D-visualisaties, het architectonisch ontwerp en de bouwtechnische tekeningen. Daarnaast verzorg ik de bouwaanvraag / omgevingsvergunningsaanvraag en de bouwbegeleiding.

Online architect

Je kan altijd online advies aan mij vragen. Vrijblijvend en gratis krijg je dan een professioneel advies. Ook op Twitter en Facebook deel ik mijn kennis. Niet actief op social media? Abonneer je dan op mijn nieuwsbrief (de updEAte) en blijf toch helemaal op de hoogte.
[mailchimpsf_widget]

 

Foto van Ernst Haagsman gemaakt door Heidi de Gier

Reacties zijn gesloten.