Workshop BIM met Revit


Posted on september 19th, by Ernst Haagsman in BIM. Reacties uitgeschakeld voor Workshop BIM met Revit

Workshop BIM met Revit

Ik deel graag mijn kennis en daarom geef ik ook workshops over BIM en Revit. Met de software Revit maak ik Building Information Models (BIM). Begin 2013 is een nieuwe workshop van start gegaan: “van schets naar BIM”, speciaal voor de senior architect. Naast de standaard workshops geeft Ernstarchitect ook BIM workshops op maat, zoals bij Sluijmer en van Leeuwen. Daar hebben we een model gemaakt met zeer veel variabelen. Het betrof woningbouw waarbij bij elke woning een andere indeling mogelijk was. Variabelen waren bijvoorbeeld de positie en indeling van de keuken, het aantal kamers, de kap, het aantal dakkapellen, de indeling en positie van de badkamer etc.

Workshop Revit

De workshops worden gegeven aan een kleine groep, maximaal tien personen. Bij meer dan 5 cursisten komt er een tweede begeleider bij. Deze workshops beginnen met theorie en daarna gaan de cursisten zelf aan de slag. Revit leer je het beste door het zelf te doen. Een workshop kost € 245,- (excl. BTW) per persoon per dag.

> Van schets naar BIM, massa’s modelleren en analyseren (1 dag)
> Ontwerpen met BIM (1 dag)

 

Workshop op maat

Deze workshops zijn bedoeld voor architecten. Vanuit het oogpunt van een ontwerper laat ik de mogelijkheden zien die Revit biedt. Een workshop op maat sluit natuurlijk aan bij het kennisniveau van de cursist(en). Dit kennisniveau kan variëren van nog onbekend met Revit tot gevorderd. Mijn workshops geven een integrale oplossing.

Revit heeft een goede helpfunctie en ook op internet is veel te vinden. In de helpfunctie staan alle mogelijkheden opgesomd, vanuit mijn ervaring adviseer ik welke mogelijkheid de beste is. Daarnaast verbind ik Revit met andere software.

Neem contact met mij op voor een workshop Revit.

Reacties zijn gesloten.