Flexwerken aan de Spaarnestraat Utrecht


Posted on oktober 6th, by Ernst Haagsman in over Ernst, transformatie. Reacties uitgeschakeld voor Flexwerken aan de Spaarnestraat Utrecht

Flexwerken aan de Spaarnestraat Utrecht

Sinds september 2014 zit Ernstarchitect in het creatieve bedrijfsverzamelpand aan de Spaarnestraat 11A. Deze gezellige plek wil ik graag delen. Zolang er plek is stel ik mijn kantoor open voor bouwprofessionals en andere ondernemers die willen flexwerken. Stuur een mailtje en je weet gelijk of er plek is.

 

Extra flexplek voor de bouwprofessional

In Utrecht heb ik op heel wat flexplekken gewerkt. Bijvoorbeeld bij Seats2meet, In De Ruimte, de Pionier of the Meeting Plaza. Dus leek het me leuk – nu ik zelf in de gelegenheid ben – anderen ook deze mogelijkheid te bieden. Er is niet onbeperkt plek, dus laat wel weten als je langs wilt komen. Een mailtje (post@ernstarchitect.nl) is voldoende.

Het kantoor van ErnstArchitect.

koffie

Kom gerust eens langs voor een kopje koffie.

Geschiedenis van het pand

De Spaarnstraat 11A staat midden in de Rivierenwijk. Typerend voor deze wijk zijn de arbeiderswoningen van vlak na de eerste wereldoorlog. Het pand was voorheen een wijkbureau van de gemeente Utrecht. Daarvoor was het een dienstencentrum voor bejaarden (1975) en een volksbadhuis (1940). Het is nu een semi-permanent bedrijfsverzamelgebouw voor zelfstandige professionals en kleine bedrijven.

Van al deze vorige functies is nog weinig terug te vinden. Zoals bij elke transformatie is er ook aan dit pand het een en ander aangebouwd en verbouwd. Dat kun je goed zien op oude foto’s. Natuurlijk is het jammer dat er geen oude details van het badhuis meer zijn. Als ze er nog zijn, dan zijn ze goed weggetimmerd. Dus wie weet komt er nog wat naar boven bij een volgende transformatie van dit pand.

Reacties zijn gesloten.