Algemene voorwaarden workshops


Posted on januari 1st, by Ernst Haagsman in Geen categorie. Reacties uitgeschakeld voor Algemene voorwaarden workshops

Dit zijn de algemeen geldende voorwaarden voor de workshops die door Ernstarchitect worden gegeven:

  1. Ernstarchitect kan een workshop altijd annuleren. Elke deelnemer wordt een alternatieve datum aangeboden om de workshop alsnog te volgen of de mogelijkheid tot teruggave van de betaling gegeven.
  2. Tot twee weken voor de aanvang van de workshop kan de deelnemer de workshop annuleren. Een deel van de betaling wordt dan teruggestort. Er wordt € 75,- (excl. BTW) ingehouden van de betaling voor gemaakte administratieve kosten. De deelnemer kan er ook voor kiezen de workshop op een andere datum alsnog te volgen. Voor deze overboeking wordt € 25,- (excl. BTW) in rekening gebracht.
  3. Wanneer een deelnemer door overmacht niet kan deelnemen aan de workshop wordt een alternatieve datum aangeboden waarop de workshop alsnog kan worden gevolgd.
  4. Wanneer het nodig is voor de workshop wordt er na goedkeuring van de deelnemer software op zijn of haar laptop geïnstalleerd. Met de grootste zorg zal dit gebeuren. Ernstarchitect is echter niet aansprakelijk voor eventuele vervolgschade.
  5. ​De workshop is gemaakt door Ernstarchitect en intellectueel eigendom van Ernstarchitect. Alle bij de workshop uitgedeelde producten (bijvoorbeeld een handleiding of Revit-bestanden) zijn intellectueel eigendom van Ernstarchitect.
  6. Zonder uitdrukkelijke schriftelijke toestemming van Ernstarchitect is het niet toegestaan gegevens uit en/of gedeelten en/of uittreksels van het verstrekte cursusmateriaal te openbaren, te exploiteren of, op welke wijze dan ook, te verveelvoudigen.
  7. Ernstarchitect kan niet aansprakelijk worden gehouden voor verlies of diefstal van eigendommen van de deelnemers tijdens de workshop.

 

Reacties zijn gesloten.