Met en voor wie werkt Ernst Haagsman?


Posted on juli 30th, by Ernst Haagsman in over Ernst. Reacties uitgeschakeld voor Met en voor wie werkt Ernst Haagsman?

Met en voor wie werkt Ernst Haagsman?

Opdrachtgevers van Ernst Haagsman zijn bedrijven en projectontwikkelaars. Afhankelijk van de aard en grootte van het project zoek ik samenwerking met anderen. Zo werk ik bijvoorbeeld samen met een bouwkundige, een bouwkostendeskunige of een andere architect. Daarnaast ondersteun ik enkele architectenbureaus en aannemers in Utrecht met mijn Revit en BIM-kennis. En geef ik een paar keer per jaar een BIM-workshop (Revit).

Vaste bouwpartners

Ernstarchitect is een eenmanszaak, maar ik ben een echte teamspeler. Een ontwerp maak je nooit alleen. Iedereen heeft zijn expertise en afhankelijk van het project wordt die ingezet. Ik werk graag samen met vaste bouwpartners, dit bevorderd de efficiëntie. Zo heb ik bijvoorbeeld samengewerkt met:

  • Michael Sontrop (architect)
  • Steven van Kooten (architect)
  • Arjan de Nooijer (architect)
  • Dennis van Tol (bouwkostendeskundige)
  • Sander Gelinck (planoloog herbestemming)
  • Luuk van der Werf (bouwkundige)
  • Alex Bierman (bouwkundige)
  • Rik Vollebregt (EPC en ventilatie berekeningen)
  • Douwe de Jong (constructeur)

 

Ook ben ik altijd op zoek naar gedreven mensen die mijn visie op transformeren en op BIM delen. Neem gerust contact met mij op.

 

Ontwerp je verbouwing

Begin 2014 lanceer ik samen met Steven van Kooten en Michael Sontrop Jaren ’30 woning verbouwen. Daarmee maken we een designverbouwing voor iedereen betaalbaar. We maken architectuur en design toegankelijk, leuk en betaalbaar maken voor iedere huiseigenaar van een jaren 30 woning. We richten ons op de verbouwing en uitbreiding van bestaande jaren 30 woningen.

De bewoner heeft zelf de regie in handen. De architect levert de tools en inspireert door met nieuwe oplossingen te komen en zijn kennis te delen. Desgewenst kan de bewoner alles zelf ontwerpen of dit meer uit handen geven. Hoe meer hij zelf doet hoe goedkoper het wordt. In/uitstappen kan bovendien op elk gewenst moment.

 

Reacties zijn gesloten.