Verbouwing kantoor, “Koetshuis”


Posted on juli 30th, by Ernst Haagsman in bouwprojecten. No Comments

Verbouwing kantoor, “Koetshuis”

Het voormalige koetshuis was te klein geworden voor het kantoor van de Navigators. De verbouwing van het kantoor laat het oorspronkelijke koetshuis in zijn waarde: de bestaande aanbouw is bewust vervangen door een grotere aanbouw. De verbouwing maakt van het kantoor een ontmoetingsplek.

ontmoeten

De nieuwe aanbouw heeft een eigentijdse uitstraling met een sedum dak en expressieve baksteen, waardoor het aansluit bij de groene omgeving. Het bestaande gebouw is verbonden met de aanbouw met een glazen tussenstuk. Door meer daglicht en meer openheid is het tussenstuk een aangename plek geworden voor een kopje koffie met elkaar. Met zo min mogelijk ingrepen heeft de nieuwe aanbouw de gang verandert in een ontmoetingsplek. Deze levendige gezellige plek is tevens de entree van het gebouw.

Neem contact op voor een verbouwing of herbestemming van uw gebouw, met oog voor het gehele gebouw.





Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *