Recensies over Ernst Haagsman


Posted on juli 30th, by Ernst Haagsman in over Ernst. No Comments

Recensies over Ernst Haagsman

Lees hier recencies over het werk van Ernst Haagsman. Wat vinden anderen? Ik heb een aantal opdrachtgevers gevraagd om een reactie te geven en te vertellen wat ze van mij vinden. Hieronder staan hun ervaringen, recensies, reacties en mening. Ernstarchitect wordt door verschillende partijen aanbevolen.

"Ernst denkt mee en is oplossingsgericht. Ik vind het prettig dat Ernst zich flexibel opstelde, ook bij obstakels tijdens het bouwproces. De snelheid waarmee Ernst de tekeningen maakte, hielp het project."

Jan Grootaert

De Pretfabriek Woerden

"Bij dit project heeft Ernst zelfstandigheid aangetoond door het tonen van een groot gevoel van verantwoordelijkheid voor het product. Marco vond dat je bij dit project je ei kwijt kon."

Marco Romano

Op ten noort blijdenstein

"Omdat wij onze jaren ’30 woning (twee onder één kap) wilden laten uitbouwen, namen wij contact op met Ernst Haagsman. Ernst luisterde zorgvuldig naar onze wensen en daagde ons uit om niet per se te kiezen voor een standaard ontwerp. Vanuit zijn expertise en ervaring deed hij ons verrassende ideeën aan de hand waar we zelf niet aan gedacht hadden.

Met strakke lijnen, veel glas en verticaal metselwerk verschilt het ontwerp in stijl duidelijk van de oorspronkelijke woning. Het nieuwe en oude deel vullen elkaar echter prachtig aan. Het ontwerp past ook prima binnen ons budget. We hebben waardering voor de prettige en soepele onderlinge samenwerking tussen Ernst, de aannemer en onszelf en zijn heel blij met het fraaie eindresultaat."

Alan en Yvonne

particulier

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *