Op welke nieuwe BIM workshop zou jij inschrijven?


Posted on februari 1st, by Ernst Haagsman in BIM. No Comments

Op welke nieuwe BIM workshop zou jij inschrijven?

BIM is nog steeds constant in ontwikkeling. Kennis bijschaven of opdoen is een must. Als je naar een BIM workshop gaat, welke van onderstaande onderwerpen zou je dan kiezen? Hieronder staan de verschillende BIM workshops toegelicht:

 

De ultieme BIM-presentatie

Een BIM-model is vaak groot en complex. In deze BIM workshop leer je hoe je dit model snel kunt presenteren aan je opdrachtgever. Met het maken van renderings, fotomontages  en exploded views. En daarnaast leer je ook presenteren op een tablet.

 

BIM online

Het grote voordeel van BIM is: het hele ontwerp is 3D. Wat is er mooier dan dat de opdrachtgever online door het ontwerp kan lopen? Hoe je dat voor elkaar krijgt leer je in deze BIM workshop.

 

Revit vs ArchiCAD

Wat is het verschil tussen Revit en ArchiCAD in de praktijk? In deze workshop wordt hetzelfde gebouw in beide pakketten gemodelleerd. Krijg antwoord op al je vragen van twee zeer ervaren modelleurs.

 

Revit in detail

Detailleren in Revit is fantastisch. Aarzel niet langer en gooi AutoCAD definitief het raam uit. Na deze workshop wil je nooit meer in een ander programma bouwkundige details maken.

 

Eén grote familie

Families zijn belangrijke bouwstenen van een Revit model. In deze workshop leer je handige trucs om snel families op te zetten voor het hele bureau. Ook bespreken we de valkuilen en komen geavanceerde functies en opties aan bod.

 

Helaas je kan niet meer stemmen. Resultaten:
Op welke nieuwe BIM workshop zou jij inschrijven?
Geef een reactie