Herbestemming industriehal naar speeltuin


Posted on juli 30th, by Ernst Haagsman in bouwprojecten. No Comments

Herbestemming industriehal naar speeltuin

Een leegstaande industriehal is getransformeerd in een indoor-speeltuin. Deze transformatie / herbestemming heb ik begeleid: ik heb de omgevingsvergunning aangevraagd, technische tekeningen gemaakt en het plan getoetst aan de wet- en regelgeving.

Proces en vergunningen

Bij deze transformatie heb ik de omgevingsvergunning aangevraagd. Hierbij heb ik het plan getoetst aan de brandveligheidseisen (in overleg met de brandweer), het bouwbesluit en bijbehorende NEN-normen. Ik heb de  bouwkundige tekeningen gemaakt inclusief ontruimingsplan. Voordeel is mijn ontwerpoog, waarmee ik kijk naar het geheel van het ontwerp.

Pretfabriek

In dit speelparadijs, de pretfabriek, kunnen kinderen het hele jaar door spelen. Het thema voor de indoor-speeltuin is fabriek en dit verwijst naar de vroegere functie van het gebouw. De oude functie van het gebouw is ook na de herbestemming nog goed voelbaar. Bekijk het in deze reportage van Woerden TV.

Voordeel van mij is dat ik kijk naar het geheel en dat ik een totaaloplossing ontwerp. Neem contact op voor aanvraag van een omgevingsvergunning / bouwvergunning.

Volledige reactie van de opdrachtgever:

"Ernst denkt mee en is oplossingsgericht. Ik vind het prettig dat Ernst zich flexibel opstelde, ook bij obstakels tijdens het bouwproces. De snelheid waarmee Ernst de tekeningen maakte, hielp het project."

Jan Grootaert

De Pretfabriek Woerden

lees meer recensies over Ernstarchitect





Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *